Welkom op de website van T.A. West-Vlaanderen!

Kom regelmatig een kijkje nemen op onze website. Op de startpagina kan u steeds de laatste berichten en wijzigingen terugvinden. Heb u nuttige informatie voor ons, wilt u ons steunen of om het even wat dan kan u altijd contact opnemen met ons secretariaat.

De kalender

437 inschrijvingen te Ledegem op het Gruzmulltreffen van het voorbije weekend. MVC De Terrasrijders sprokkelde met 26 inschrijvingen de meeste kilometers. MTC Redbone was met 30 deelnemers de grootste aanwezige club en meteen goed voor plaats 2. De volledige uitslag kun je HIER vinden.

Op 9 oktober zijn we al meteen toe aan de laatste afspraak op de 2016-kalender van T.A. West-Vlaanderen. De Noordzeetourrit van K.V. Ostend Motorsport vertrekt trouwens dit jaar van op een volledig nieuwe locatie te Gistel. Alle informatie op de toerkalender.

Barcodes

barcodesHet gebruik van barcodes door uw leden dient nog wat meer gestimuleerd te worden zodat het voor de afgevaardigden op een treffen nog gemakkelijker en vlotter werken is om een dagklassement op te maken.
Weet dat je naast de standaard barcodes ook gepersonaliseerde kan krijgen en indien u dat wenst, wij ze zelfs voor u afdrukken op etikettepapier.
Geen enkele reden dus om geen barcodes aan te vragen!!

Alle aanvragen voor barcodes dienen gericht te worden aan barcodes@motortreffens.be!