Welkom op de website van T.A. West-Vlaanderen!

Kom regelmatig een kijkje nemen op onze website. Op de startpagina kan u steeds de laatste berichten en wijzigingen terugvinden. Heb u nuttige informatie voor ons, wilt u ons steunen of om het even wat dan kan u altijd contact opnemen met ons secretariaat.

Eindklassement

De Noordzeetourrit was met 550 inschrijvingen een perfecte afsluiter van de T.A. kalender. De volledig uitslag van de Noordzeetourrit kun je HIER vinden.

Hiermee valt het doek over het motorjaar 2016, toch wat het klassement T.A. WVL betreft. Voor het eerst in meer dan 10 jaar staan er 3 West-Vlaamse (en bij T.A. aangesloten) clubs op het podium.

MTC Vrijbos werd eerste met 172.661 kilometer gevolgd door MTC Redbone (109.939 km) en MTC 2-Route (102.030 km). De volledig eindstand werd inmiddels op de website geplaatst en kun je HIER nakijken.

Barcodes

barcodesHet gebruik van barcodes door uw leden dient nog wat meer gestimuleerd te worden zodat het voor de afgevaardigden op een treffen nog gemakkelijker en vlotter werken is om een dagklassement op te maken.
Weet dat je naast de standaard barcodes ook gepersonaliseerde kan krijgen en indien u dat wenst, wij ze zelfs voor u afdrukken op etikettepapier.
Geen enkele reden dus om geen barcodes aan te vragen!!

Alle aanvragen voor barcodes dienen gericht te worden aan barcodes@motortreffens.be!